A sunat alarma, prevestind un dezastru

Sunetul sirenelor a pornit în jurul orei 10,00 si s-a auzit în mai multe orase din toatã Valea Jiului.  Acesta a fost semnalul specific alarmãrii populatiei cu privire la dezastre naturale.  Toate sirenele din tarã au emis  semnalul “Alarmã la dezastre”, care presupune iminenta producerii unor calamitãti cu impact major asupra comunitãtilor. Semnalul specific s-a compus din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauzã de 10 secunde între ele. Durata fiecãrui semnal de alarmare a fost de douã minute, iar prin acest exercitiu, inspectoratele pentru situatii de urgentã au testat cum functioneazã sistemele din fiecare oras.
Ultima verificare a sistemului a avut loc în luna decembrie a anului trecut si atunci alarmarea a fost una aerianã.  Mai mult, sistemul de alarmare în Petrosani a fost activat ultima datã la inundatiile de acum 3 ani, când populatia a fost avertizatã de iminenta inundatiilor care au afectat mai multe cartiere.
Diana Mitrache

3 thoughts on “A sunat alarma, prevestind un dezastru

 • 7 februarie 2018 at 22:45
  Permalink

  „A sunat alarma, prevestind un dezastru ”

  Asta fost sunetul dezastrului din Valea jului, si a intregii Romanii,
  sub conducerea tovarasului puscarias din Teleorman.
  Asa va arata Romania, cum arata Teleormanul.
  Zona grii de cacat a Romanie, prin stradania tovarasului puscarias Dragnea idiotul number one al Romaniei, a devenit template pentru Romania si alte tari bananiere.
  Cat de prost trebuie sa fi sa-l votezi pe imbecilul asta cu sosete flausate si chiloti cacati in cur, ca pe la Teleorman, cand fumezi chistoace de pe jos in studentie !?
  ca presedinte al PSd-ului.
  Am o teorie care sa adeverit ! Votanitii PSD-ului sunt cretini cu acte in regula.
  Aste sunt cei mai prosti din Europa !

  Reply
 • 9 februarie 2018 at 05:24
  Permalink

  Sa-l pupi in cur pe Dragnea, ca e verisorul meu dulce si pe mine in p… !!!

  Reply
  • 9 februarie 2018 at 21:15
   Permalink

   Zippy the Chimp, ritualul asta il practicati in familia voastra de prostanaci PSD-isti, cand vreti sa va aratati supunere fata de cariatul flausat al vostru tovarasul puscarias Dragnea ???
   PS: Mai stiu ca va place si analul. Nu prostule PSd-ist ! Analul, nu canalul.
   CAPISI, PROSTULE ?

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *