Cine sunt candidatii de la Sindicatul Muntele?

Perioada de înscrieri pentru alegerile care vor avea loc la Sindicatul Muntele s-a încheiat.  Pentru functia de presedinte si-au depus candidaturile Darius Câmpean, actualmente presedinte executiv, si Ion Calotã, de la EM Vulcan. Pentru functia de presedinte executiv  si-au depus candidaturile Alin Sîn (sediu CEH) si Mihai Dafinoiu (EM Vulcan), în timp ce postul de secretar general se va disputa între Marinel Vrîncanu (EM Livezeni), Irina Bala (EM Livezeni), Dorin Vezure (Prestserv) si Marian Iriza (EM Vulcan). Alegerile de la Sindicatul Muntele vor avea loc în data de 21 februarie.
Monika BACIU

6 thoughts on “Cine sunt candidatii de la Sindicatul Muntele?

 • 7 februarie 2018 at 19:26
  Permalink

  Indiferent cine va castiga alegerile trebuie sa faca nenumarate demersuri ca anul acesta sa vina investitiile promise de guvernul PSD – ALDE la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului .

  Reply
  • 7 februarie 2018 at 20:32
   Permalink

   asteptam de mult timp investitiile promise la Mina Livezeni si Mina Vulcan

   Reply
 • 7 februarie 2018 at 20:06
  Permalink

  Aceeasi hoti , mana-n mana cu administratia .. de ce nu fac in asa fel sa scoata pensionabilii din conducere din sistem ? Isi angajeaza sotiile si cunostintele in locuri calde din administratie . De ce nu fac reorganizare prin birouri , minerul tine in spate o gramada de putori cfl , secretare , normatoare , si alte categorii din tesa .. ?

  Reply
 • 8 februarie 2018 at 07:19
  Permalink

  Vreau sa votati cu Vezure(viezure) asa poate ajunge si nevasta proaspat angajata laPrestserv(operator date acum contabila) pe post de directoare economica……..
  E greu sa fi inteligent dar sa nu stii sa scrii mesaje pt angajati ,,e grea limba romana,,

  Reply
 • 8 februarie 2018 at 15:01
  Permalink

  Doamnei Vezure ii era prea greu la librarie , de aceea a si rezolvat sa o bage in CEH , la Prestserv ..

  Reply
 • 9 februarie 2018 at 21:48
  Permalink

  cainii latra,ursul merge

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *