Fosta moarã din Lupeni va fi scoasã la licitatie

A fost identificat proprietarul fostei mori din Lupeni. Numai cã acesta nu se mai aflã în viatã. De ani de zile, autoritãtile locale de la Lupeni încearcã sã îl identifice pe proprietarul unei clãdiri aflate într-o stare avansatã de degradare. Acesta a fost identificat, însã este decedat.  Acum, un lichidator judiciar cautã sã vândã un complex de clãdiri aflate chiar la intrarea în localitate.
“Moara este scoasã la licitatie. Dacã ar fi cineva sã fie interesat de aceastã moarã, poate participa la licitatie. Acolo sunt 10.000 de metri pãtrati care sunt scosi la licitatie la un pret destul de bun, dar acolo ar fi o zonã foarte bunã pentru investitori. Proprietarul clãdirii a murit, a avut o firmã care a intrat în faliment si lichidatorul a scos la licitatie bunurile”,  a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Trei clãdiri si suprafete betonate de 10.000 de metri pãtrati sunt scoase acum la licitatie. Pretul este de circa 400.000 de lei pentru întregul ansamblu, care se preteazã pentru a derula diferite activitãti economice.
“Sunt trei clãdiri, e moara veche care trebuie dãrâmatã, dar mai sunt clãdiri functionale si partial sunt închiriate. Având 10.000 de mp betonati se poate face orice. Toate utilitãtile se aflã acolo”,  a mai spus sursa citatã.  Clãdirea este chiar la intrarea în oras si se degradeazã pe zi ce trece tot mai mult. Interiorul clãdirii a ajuns depozit de gunoi, iar peretii mai au putin si se dãrâmã.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.