Pentru a iesi din obisnuitele spectacole deocheate, ori aranjamentele neprofesionale, actorii din Petrosani vin cu o ofertã ineditã.  De Ziua Îndrãgostitilor, o parte dintre cei de la  teatrul din Petrosani ne asteaptã la un spectacol de cabaret, cu texte despre iubire, muzicã live si band autentic, dar si o trupã de dansatori profesionisti.
„Este un spectacol elegant, cu stil, clasã, un spectacol unicat în Valea Jiului cu muzicã live,  coregrafii decente, alãturi de coregrafa noastrã, cu 20 de ani de experientã, Simona Obleagã.  Trupa este compusã din actori ai teatrului I.D Sîrbu, actori profesionisti, alãturi de care va fi si  Irinel Panã, participant la I Umor. Va fi o orã jumãtate de distractie, voie-bunã si lacrimi, pe alocuri. Pregãtim de toate felurile de iubire  pentru  publicul nostru din Petrosani”, a spus Sergiu Fîrte, actor la Teatrul Dramatic I.D.Sîrbu din Petrosani.
Totul se întâmplã în data de 14 februarie de la ora 18:00, la restaurantul „La Belle Epoque”   sub genericul „Iubire si alte clisee”, autorul textelor fiind actorul Adelin Ilie.
„Sunt texte pe care le-am adunat de-a lungul timpului si, împreunã cu Sergiu, le-am strâns într-un  spectacol.  Sunt schite, asa cum le numesc eu si toate au ca temã iubirea”, a explicat Adelin.   Regizorul întregului spectacol este Sergiu Fîrte, cel care spune cã ambianta va fi una  specificã iubirii, decorurile fiind asigurate din teatru.
„Multumiri speciale, managerului Teatrului ID Sîrbu, Cosmin Rãdescu si directorului adjunct Ionel Dumitriu, pentru cã ne-au sprijinit, pentru cã fãrã ei nu puteam sã o scoatem la capãt cu acest proiect”, a mai adãugat Sergiu.  Pretul unui bilet este de 80 RON/persoanã si include un fel principal, desert si vin, plus distractia asiguratã. Biletele au fost puse deja în vânzare si se pot achizitiona la intrarea în restaurant.
Diana Mitrache