Unul dintre cele mai apreciate proiecte derulate de operatorul regional al serviciilor de apã si canal din Valea Jiului constã în aprecierea muncii salariatilor si acordarea titlurilor de ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii”.
”Derulãm deja de un an de zile acest proiect de fidelizare al salariatilor nostri, nu doar din  dorinta de a stimula activitatea acestora în cadrul societãtii, ci si pentru a genera acel spirit de competitie care conduce, într-un final, la o crestere a productivitãtii muncii în cadrul firmei noastre. Din acest motiv, vom continua si în acest an proiectul nostru care-si propune sã-i recompenseze, în fiecare lunã, pe cei mai buni dintre salariatii nostri”, a declarat Costel Avran, directorul general al Apa Serv Valea Jiului. Primii laureati ai titlului de Anagajat al lunii ianuarie, din anul 2018, la Apa Serv Valea Jiului, sunt:
– Lãptucã Lucretia-  normator  în cadrul Seviciului Exploatare – Dispecerat
– Szatmary Istvan Josef – lãcãtus-mecanic în cadrul statiei de epurare de la Dãnutoni
– Deoancã Dragos Doru – inginer în cadrul Serviciului Tehnologia Informatiei
De asemenea, echipa de management a operatorului serviciilor de apã si canalizare din Valea Jiului a decis, în urma analizei activitãtii desfãsurate în luna ianuarie 2018, sã acorde titlul de ”Colectiv al  lunii ianuarie”, echipei din cadrul Biroului Administrativ al Apa Serv Valea Jiului, format din: Kallos Florentina Elena, Suciu Cristina, Pricop Viorica, Angeru Nicoleta Liliana si Opris Iuliana Irina.
”Le multumesc colegilor nostri, primii premianti ai anului 2018 de la Apa Serv, pentru activitatea lor si pentru faptul cã au înteles si înteleg, la justã valoare, importanta activitãtii pe care o au în structura întregului nostru colectiv de angajati. Îi felicit si le doresc pe mai departe succes, iar celorlalti salariati le reamintesc cã, la rândul lor, pot deveni laureati ai acestor premii menite sã recompenseze activitatea celor mai buni dintre salariatii Apa Serv”, mai spune Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Premiantii lunii ianuarie au fost felicitati, în cadru festiv, la sedinta de raport a conducerii Apa Serv, unde au primit diplome de merit si o primã în bani.
Biroul de Presã al Apa Serv Valea Jiului Petrosani