Pârtii excelente, la Straja

Turistii care vor urca, la acest sfârsit de sãptãmânã, în statiunea Straja, din Valea Jiului, se vor putea bucura de pârtii foarte bune, iar începutul sãptãmânii viitoare va debuta cu unul dintre cele mai asteptate festivaluri de copii, cel  al oamenilor de zãpadã.
Festivalul oamenilor de zãpadã se deruleazã în perioada 5-10 februarie, iar organizatorii spun cã pe lângã copii se pot înscrie toti cei care au un dram de imaginatie în a crea cele mai interesante figurine din zãpadã. În ultima zi se face jurizarea si premierea, iar în fiecare searã turistii vor avea parte de tot felul de activitãti pe pârtie si concursuri.  În statiunea Straja se poate schia pe toate pârtiile.
Salvamontistii atrag atentia schiorilor sã respecte câteva reguli de bazã pentru evitarea accidentelor pe pârtii. Astfel, este interzisã oprirea schiorilor pe mijlocul pârtiei, iar schiorul din spate va trebui sã-l protejeze pe cel din fatã. Accesul cu sãniile pe pârtiile de schi este interzis. Urmãtoarele evenimente care vor avea loc în Straja sunt programate astfel: 17 februarie 2018 – Cupa Baloo; 2-4 martie 2018 – Sunete de munte (DJ de renume vã vor încânta, ziua pe terasã, iar seara în club); 3 martie 2018 – Cupa Comexim; 16-18 martie 2018 – Cupa Veteranilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *