Acest week-end se anuntã unul plin de competitii, iar în Pasul Vâlcan va fi o întrecere pe schiuri si snowboard. Cei care vor sã se înscrie la competitia denumitã „Serbãrile bucuriei” o pot face pânã în data de 3 februarie, când la ora 11,00 începe concursul.
Prima întrecere este Cupa Pasul Vâlcan la schi si a doua, care începe putin mai târziu se numeste Cupa Pasul Vâlcan la Snowboard. În jurul prânzului va fi festivitatea de premiere.
„Au fost fãcute toate demersurile pentru o bunã desfãsurare a acestor concursuri. Vom participa cu totii la acest eveniment. Consiliul Local a alocat o sumã de bani pentru materializarea acestui concurs”, a spus Gheorghe Ile, primarul din Vulcan.
În oras, însã, la una dintre scoli are loc un concurs national de cãtãrãri. Organizatorii sunt deja de câteva zile în Vulcan si au amenajat spatiul ce va servi concurentilor. Competitia are loc la Vulcan pentru cã aici, în Cartierul Dallas, locuieste unul dintre campionii europeni la acest sport.
„Avem o activitate de cãtãrare, si la Vulcan are loc Campionatul National de Cãtãrãri, la sala de la Scoala nr 6 Vulcan. Vor fi foarte multi sportivi prezenti si va fi si un campionat mondial la care va participa un copil din Dallas, care este deja campion european”, a spus Ile.
Diana Mitrache