Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara, va fi promovat în perioada 1 – 4 februarie 2018, la Târgul de Turism de la Londra.
Evenimentul va avea loc în baza unui protocol de colaborare încheiat între institutia noastrã, prin doamna manager Liliana Tolas, pe de o parte, si Asociatia de Turism Retezat, prin doamna Anca Rusu, în calitate de manager al Destinatiei Ecoturistice Tara Hategului – Retezat.
„Prin participarea la Târgul de Turism de la Londra ne dorim sã promovãm imaginea Muzeului Civilizatiei Dacice si Romane din Deva, printr-o paletã largã de materiale publicitare. Nu este prima datã când institutia noastrã, în baza protocoalelor încheiate cu diverse organizatii sau agentii de profil, inclusiv din cadrul Consiliului Judetean Hunedoara, participã la asemenea evenimente, nationale sau internationale.
În cadrul acestora avem posibilitatea sã atragem si mai mult atentia publicului asupra potentialului cultural si turistic pe care îl detinem, prin Palatul Magna Curia si sectiile din teritoriu, fie cã vorbim despre capitala Daciei Romane, Ulpia Traiana Sarmizegetusa, de Complexul de monumente de la Tebea, de Casa-Muzeu Avram Iancu din Baia de Cris, de Complexul memorial Aurel Vlaicu sau de sectiile de etnografie din Brad si Orãstie”, a declarat Liliana Tolas, managerul MCDR Deva.
Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva