Pornit cu mari sperante la candidatura de vicepresedinte la A.J.F. Hunedoara (aflat în prezent în aceastã functie), Vasile Scurtu, presedinte la Minerul Uricani a iesit din „cãrtile” candidaturii pentru acest post.
Comitetul Executiv al A.J.F. Hunedoara a analizat dosarele celor sase candidati la functia de presedinte, a decis mentinerea hotãrârii Comisiei de Analizã care a invalidat dosarul lui Vasile Scurtu. „Am fost pe acelasi gând. Am luat decizia de nu mai candida, Deva e totusi prea departe, prefer sã îmi fac treaba cât mai bine la Minerul Uricani. Le multumesc celor de acolo pentru cei doi ani de mandat, dar acum am decis sa renunt” a spus Vasile Scurtu.
În altã ordine de idei, sedinta de desemnare a conducerii A.J.F. Hunedoara va avea loc miercuri, 8 februarie a.c., ora 13.00, în clãdirea Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara, sala „Europa”, din Deva, având pe ordinea de zi sapte puncte, cele mai importante fiind alegerea presedintelui si a celor doi vicepresedinti ai A.J.F. Hunedoara.
GENU TUTU