Adi Câmpean este antrenorul – jucãtor al echipei Inter Petrila, campioana editiei 2016-2017 a Ligii a IV-a Hunedoara. L-am abordat în aceste zile sã ne spunã despre situatia la zi a echipei.
Reporter: Salut Adi! Ce face Inter Petrila?
Adi Câmpean: Avem programul nostru normal de pregãtire, cu trei antrenamente pe sãptãmânã. Vom încerca sã luãm câte un amical în fiecare weekend.
Reporter: Noutãti în lot?
Adi Câmpean: Ne-au plecat câtiva jucãtori. Mares la C.S. Hunedoara, Haring si Bocu la Jiul Petrosani, în schimb, a rãmas Bogdan Matei, care voia la A.C.S. Sirineasa si au revenit, dupã o întrerupere din motive personale, Horvath si Coste.
Reporter: Cum va fi returul?
Adi Câmpean: Greu! Nu am renuntat la titlu, suntem la 6 puncte de liderul C.S. Hunedoara, dar sper sa recuperãm. Ei vor sta prima etapa din retur, noi trebuie sã batem Hategul si atunci, la doar trei puncte de hunedoreni, moralul nostru va fi altul. Oricum, avem o echipã valoroasã, sper sã reeditam succesul de anul trecut.
Fotbal. Retezatul Hateg în deriv?

Rãmasã fãrã principalul partener financiar, Marinel Feder, care a renuntat la sprijinul sãu, Retezatul Hateg este pe cale de a se dezintegra. Perspectiva unui colaps financiar a fãcut ca majoritatea jucãtorilor – Simoneac, D. Belei, Adi Farcas, Sg. Maier, Arcusi, R. Drãgoescu. Sã ia decizia de pleca spre alte zãri, în principal C.S.M. Vulcan sau Jiul Petrosani.
„Nu mã mai intereseazã fotbalul. Am avut de-a lungul anilor mai multe dezamãgiri decât satisfactii. Voi avea grijã ca jucãtorii de care m-am ocupat eu sã-si gãseascã echipe cu contracte cât de cât bune. Îmi pare rãu, am tinut la Retezatul Hateg dar asa, fãrã niciun sprijin nu pot merge mai departe. E treaba altora de acum încolo da a pãstori echipa spre viitor” a declarat Marinel Feder.
GENU TUTU