Primaria Petrila functioneaza greu

La Primaria Petrila se inregistreaza o deficienta de personal de aproape 40 de persoane, iar in unele compartimente cum ar fi Politia Locala sau Asistenta Sociala, activitatea este mult ingreunata.

„In momentul acesta avem 159 de posturi aprobate prin organigrama, din care 120 sunt ocupate, iar 39 sunt vacante. Noi cu greu reusim sa facem fata tuturor solicitarilor de patrulare, pentru toate serviciile pe care trebuie sa le asigure Politia Locala. La Serviciul de Asistenta Sociala, la fel, avem o deficienta la Cantina Sociala. Aici aveam doar doua bucatarese, dar una dintre ele si-a rupt piciorul si a intrat in concediu medical. Am fost pusi In situatia de a transfera pe cineva de aici, din primarie ”, ne-a declarat Vasilica Jurca, viceprimarul Orasului Petrila.

Vineri, la primarie a avut loc un concurs pentru ocuparea a trei posturi, unul la Asistenta Sociala, al doilea pentru Compartimentul de Achizitii, iar ultimul pentru Starea Civila. “La acest concurs, din pacate nu s-au prezentat candidati decat pentru doua posturi”, a mai spus Jurca.

 Luiza Andronache

Advertisements