Sindicatele îsi pun sperantele în ministrul Anton Anton

Anton Anton a preluat portofoliul de la Ministerul Energiei. Sindicalistii de la Complexul Energetic Hunedoara îsi pun sperantele cã noul ministru va continua proiectele începute de predecesorul sãu, Toma Petcu.
“Ne asteptãm ca domnul ministru sã fie aplecat pe problemele Complexului Energetic Hunedoara, ca domnul Petcu. Urmeazã, în cel mai scurt timp posibil, sã avem o întâlnire cu dânsul, sã îi aducem la cunostintã toate problemele noastre, sã îi aducem la cunostintã cã acest complex energetic este o societate cu probleme în sistemul energetic, cã sunt probleme atât în sucursalele energetice cât si în cele miniere si cã avem nevoie de sprijin din partea dânsului pentru a continua activitatea”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.
Schimbãrile frecvente care au loc în guvern au efecte negative asupra companiilor. Complexul Energetic Hunedoara nu face exceptie, ba din contrã. În toatã aceastã perioadã, toate proiectele pentru CEH stagneazã.
“Urmeazã sã ajungem la dumnealui. Pentru o companie cum este CEH, în mod clar acest lucru (schimbarea ministrilor-n.r.) nu este benefic. Stabiliserãm anumite directii de actiune, stabiliserãm anumiti pasi care trebuiau fãcuti, atât pentru sucursalele energetice, cât si pentru sucursalele miniere, iar acum toate lucrurile astea se stopeazã pânã când ajungem sã discutãm cu ministrul, pânã îi aducem la cunostintã problemele”,  a mai subliniat sursa citatã.
Sindicalistii apreciazã cã “domnul Petcu a avut fatã de Complexul Energetic Hunedoara o atitudine corectã si implicatã. La multe din probleme am gãsit solutii, cu sprijinul lui”. Anton Anton a preluat functia de ministru al Energiei dupã ce Toma Petcu a decis sã renunte din cauza unor probleme medicale.
Monika BACIU

4 comentarii la „Sindicatele îsi pun sperantele în ministrul Anton Anton

 • 30 ianuarie 2018 la 22:02
  Permalink

  problemele in minerit sunt – sa vina investitiile promise la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului

  Răspunde
 • 31 ianuarie 2018 la 03:14
  Permalink

  Cica Toma Petcu s-a retras datorita unor probleme medicale :))) Hi hi hiii !!! Ce-am mai ris :))) O fi facut indigestie, mititelul :))) Cine-mi poate spune, la noul ministru, Anton Anton asta, care-i numele de familie si care-i prenumele ??? Hi hi hiii :)))

  Răspunde
 • 1 februarie 2018 la 04:08
  Permalink

  Puneti-va sperantele in munca, hotilor, nu in cersit. Sunteti catastrofele Romaniei!

  Răspunde
  • 1 februarie 2018 la 17:44
   Permalink

   Bil , … cel ce scrie zilnic comentari sub diferite nume este un invidios pe mineri si minerit pentru ca a fost dat afara de la Mina fiind un puturos , betiv , … acum traieste din ajutorul social (bani nostri publici) si mai curata subsolurile blocurilor pentru 5 lei de apartament , uni spun ca a fost in strainatate dar nu la munca ci la cersit (multi ca el ne fac de ras prin strainatate cersesc , fura , prostitutie , violuri , … ) are noroc trantorul ca ii trimite nevastasa bani din Italia (spala doi mosnegi , cand vine in Romania spune ca lucreaza la birou) .

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.