Un nou ministru, o nouã strategie

Anton Anton, propus pentru functia de ministru al Energiei, a fost avizat luni favorabil în comisiile economice ale Parlamentului, cu 44 de voturi „pentru” si 13 voturi „împotriva”. Acesta vrea o strategie nationalã, însã în parteneriat cu Ministerul Mediului.
„Eu cred cã Energia este unul dintre domeniile cruciale ale economiei. Asta o stiti cu totii. N-avem energie, nu se aprinde becul, nu functioneazã telefoanele, nu functioneazã nimic. Existã suficiente filme apocaliptice pe care le-ati vãzut si în care lipsa de energie ne duce într-o altã societate. Cred cã Ministerul Energiei trebuie sã elaboreze o strategie nationalã cu o viziune clarã si limpede (…) Eu as vrea sã fie gata mâine. Existã un draft de strategie pe care nu vreau sã îl comentez, exista un colectiv care lucreazã la strategie si care o are aproape gata. Strategia de energie fãrã un parteneriat cu Ministerul Mediului nu functioneazã”, a spus Anton Anton la finalul audierilor din comisii.
Anton Anton vine la Ministerul Energiei în locul lui Toma Petcu. Acesta a anuntat, vineri, cã pleacã din fruntea ministerului din cauza unor probleme medicale. Portofoliul de la Energiei este pãstrat de ALDE.
Monika BACIU

2 comentarii la „Un nou ministru, o nouã strategie

 • 29 ianuarie 2018 la 19:01
  Permalink

  Strategie pentru valea jiului sunt investitiile promise la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului , numai ca sunt pline ministerele de olteni care sustin lignitul slab calitativ din Gorj .

  Răspunde
 • 31 ianuarie 2018 la 03:08
  Permalink

  Anton Anton ??? La asta, care-i numele de familie si care-i prenumele ???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.