Trei oameni au murit sâmbãtã într-un grav accident rutier ce a avut loc pe DN7 la iesirea din municipiul Orãstie.   Victime sunt un tânãr de 19 ani, elev în clasa a XII-a la un colegiu din Orãstie, respectiv un bãrbat de 60 de ani si o femeie în vârstã de 59 de ani, din Alba.
Potrivit politistilor accidentul a fost provocat de tânãrul de 19 ani care, aflat la volanul unei Dacia Solenza, a pãtruns cu masina pe contrasens si s-a izbit frontal de autoturismul BMW în care se aflau cei doi soti din judetul Alba. „Tânãrul circula din Directia Orãstie spre Sebes, pe DN 7, pe un sector de drum în aliniament, pe carosabil uscat. Din primele cercetãri s-a stabilit cã a pãtruns pe contrasens”, a informat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara. Impactul a fost atât de violent încât toti pasagerii aflati în cele douã masini  au murit pe loc.
Echipajele SMURD si SAJ ajunse imediat la fata locului nu au avut decât sã constate, spune doctorul Cãlin Dumitrescu. La rândul sãu, Anemona Doda, purtãtor de cuvânt ISU spune cã  pompierii au intervenit pe DN 7, la iesirea din Orãstie, la accidentul rutier soldat cu treipersoane decedate, iar echipajele de Descarcerare si prim ajutor au gãsit la locul impactului dintre douã masini trei victime încarcerate si decedate. “Cei doi bãrbati si o femeie nu au supravietuit impactului frontal dintre cele douã autoturisme”, a informat Anemona Doda, purtãtoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã Hunedoara.