Are doar 12 ani, dar a jucat In 8 muzicaluri. Andrei Popa, un copil extrem de talentat din Petrosani a uimit artistii de talie nationala cu talentul sau si a jucat In 8 filme alaturi de interpreti cunoscuti.

In acest an a interpretat rolul unui copil a carui parinti sunt la munca in strainatate. Alaturi de el au fost nume cunoscute din muzica usoara romaneasca. Mama lui Andrei povesteste ca fiul sau a fost selectat In urma unui festival la care a participat. Atunci l-au vazut cei care fac astfel de filme si de atunci, vara de vara, Andrei este eroul filmelor muzicale romanesti. „Anul acesta am jucat rolul unui copil trist ca parintii sai la munca in strainatate. Aveam bunicii care faceau orice sa ma inveseleasca, la fel ca si oamenii din jurul meu. Nu eram, insa, singurul copil, ci eram mai multi in aceasta comedie, dar care e trista, pentru ca raman copiii acasa fara parintii lor”, povesteste Andrei Popa.

Andrei a ajuns un adevarat artist, care la 12 ani a cochetat in filme importante. Nume sonore ale muzicii usoare romanesti i-au fost alaturi lui Andrei de-a lungul carierei sale actoricesti. Si In aceasta vara, i-au fost colegi de platou interpreti importanti. „Am cantat alaturi de Ileana Sipoteanu, Cristian Popescu, Silvia Dumitrescu, Alexandru Jula. Sunt 8 filme in care am jucat si am fost primit Intr-o tabara muzicala in care s-a turnat acest film”, spune Andrei, care are peste 200 de premii la concursuri de interpretare muzicala din tara.

Andrei a fost descoperit de Dumitru Lupu, cel care a compus piesa „mai vino iar in gara noastra mica”, iar de atunci a fost chemat mereu sa joace in astfel de piese.  De-a lungul celor 8 muzicaluri realizate, Andrei a jucat alaturi de Jan Constantin, Benone Sinulescu si de fiecare data a jucat rolului unui copil talentat la muzica.

 Diana Mitrache