Ce mai face Marin Tudorache?
Fost jucãtor si antrenor în mai multe perioade ale activitatii sale fotbalistice, Marin Tudorache (50 ani) s-a retras de o perioadã scurtã din activitate, la nivel de seniori.
Ultima oarã a activat în cadrul C.S.M. Jiul si apoi A.C. S. Sirineasa, dar acum, cel putin pânã la varã, când va avea anii de pensionare, activeazã în cadrul C.E.H., la Mina Livezeni.
„Deocamdatã mã axez pe activitatea profesionalã, pentru cã din punct de vedere financiar, cu fotbalul nu-i cea mai buna afacere. Mã ocup acum de câteva grupe de copii la Profotbal, apoi de la varã, voi vedea” a declarat Marin Tudorache.
Un fost jiulist revine din Austria
Cândva o mare sperantã la Jiul Petrosani, mijlocasul Vãdrariu a revenit în tarã, dupã ce ultima oarã se afla la F.K. Karabath Viena, liga a III-a, în Austria. El a semnat cu C.S.M.Resita, unde din aceastã iarnã se aflã si mijlocasul Manole, care a jucat în tur la A.C.S. Sirineasa.
Ãia mici, în douã Tãri!
Echipa C.N.P. (Centrul National de Pregãtire) Timisoara, una experimentalã la nivelul Ligii a III-a, Seria a 4-a, au pornit pregãtirile pentru retur cu acelasi antrenor, Cristian Petcu si un numãr de trei jucãtori noi în lot. Echipa timisoreanã nu se va pregãti centralizat, ci va efectua douã turnee peste hotare: 7-11 februarie, în Serbia, unde va sustine trei jocuri amicale si în perioada 17-24 februarie în Italia.
Cetate Deva opt noutãti
Echipa antrenatã de Gheorghe Cornea a început pregãtirile pe 22 ianuarie a.c. cu un numar de opt jucãtori noi, printre care patru juniori (Tornai, Chirlejean, Ursu, Birtalan) de la C.N.P. Tg. Mures si Gabi Oitã de la A.C.S. Sirineasa. În perioada 2-8 februarie a.c. devenii vor efectua un cantonament la Geoagiu. Echipa are în program sase meciuri.
Stelescu la A.J.F.?
Pe 7 februarie a.c. vor avea loc alegerile la presedintia A.J.F. Hunedoara în urma disparitiei regretatului Mircea Sirbu. Desi candidat unic lângã Cristi Petrean se vehiculeazã în aceste zile numele lui Ionut Stelescu, în prezent antrenor secund la Astra Giurgiu. Sã renunte oare Stelescu la gloria Ligii I pentru un post de birou la Deva?
6 pentru douã!
Pentru alegerile din 7 februarie a.c. la A.J.F. Hunedoara, la functia de vicepresedinte (douã posturi), si-au depus candidatura un numãr de sase persoane: Marius Stefan, Vasile Hritac,  Damian Dinis, (primarul comunei Bãita), Cristian Covoiescu, Cristian Gât si Vasile Scurtu (presedintele Minerul Uricani).
„Sunt de doi ani în aceasta functie si mi-as dori sã continui. Cred cã echipele din Valea Jiului, 12 la numãr, seniori si juniori, ar trebui sã aibã un reprezentant acolo” a precizat Vasile Scurtu, presedintele Minerul Uricani.
A CONSEMNAT GENU TUTU