Primarul din Aninoasa promite în 2018 asfalt pe toate strãzile din localitate. Este, practic, o premierã absolutã, dupã zeci de ani în care administratia localã s-a cãznit sã obtinã banii necesari asfaltãrilor. Practic, odatã cu încãlzirea vremii, primarul Nicolae Dunca promite cã va avea gata licitatiile si cã va porni lucrul, asa încât sã scape de strãzile de pãmânt.
„Am avut un proiect depus la Ministerul Dezvoltãrii pentru Reabilitarea drumurilor de interes local. Mai avem câteva strãzi în oras care sunt neasfaltate, practic de pãmânt, si am prins acest proiect pentru care am semnat la Ministerul Dezvoltãrii. Are o valoare de 60 de miliarde de lei vechi si, dupã ce aprobãm bugetul, trecem la licitatie si, cum permite timpul ne apucãm de asfaltat”, a spus Nicolae Dunca, primarul orasului Aninoasa.
Odatã finalizat acest proiect, doar douã strãzi mai rãmân de pãmânt, însã, dacã va avea bani la buget, acestea vor fi si ele asfaltate.
„Mai rãmân douã strãdute care nu sunt prinse pe acest proiect si, probabil, le vom face din bugetul local”, a conchis primarul.
Orasul Aninoasa a primit aceastã gurã de oxigen de la Ministerul Dezvoltãrii Regionale, finantarea fiind semnatã de vicepremierul Paul Stãnescu si primarul Nicolae Dunca.
Diana Mitrache