Doi tineri sunt cercetati penal pentru cã ar fi exploatat sexual o adolescentã, însã judecãtorii au anuntat procurorii sã se decidã dacã-si mentin decizia de a-i trimite în judecatã sau vor reface rechizitoriul.
Nu mai putin de 15 declaratii ale martorilor dintr-un dosar de proxenetism instrumentat de politistii hunedoreni sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani au fost anulate de instanta de judecatã. Magistratii au cerut procurorilor sã se decidã dacã îsi mentin punctul de vedere, respectiv dacã-i trimis în judecatã pe suspecti în baza probelor rãmase la dosar sau vor opta pentru refacerea dosarului. Suspectii din dosar sunt doi tineri din Valea Jiului acuzati cã ar fi obligat o adolescentã sã se prostitueze.
Anchetatorii au sustinut cã Bãlãcicã Stefan de 37 de ani, din Petrosani si Marius Butoeru de 34 de ani, din Petrila, au racolat o minorã 17 ani, din Cugir, pe care au determinat-o prin acte de constrângere, sã întretinã relatii sexuale cu diferiti bãrbati.
Sumele de bani obtinute de pe urma adolescentei erau luate de cei doi inculpati.  Minora primea sume cuprinse între 100-200 de lei pentru partidele de sex. Anchetatorii au mai spus cã suspectii erau cei care îi gãseau clienti si-i asigurau cazarea în unitãti hoteliere din Petrosani.  Cei doi ar fi obtinut circa 3.000 de lei de la clientii minorei.
Maximilian Gânju