Invatatoare acuzata de lovirea unui elev

O invatatoare din Calan este cercetata de politisti pentru savâr?irii infractiunii de purtare abuziva, dupa ce a fost reclamata ca a lovit un elev. Potrivit politistilor, reclamatia a fost facuta la politie chiar de elevul agresat.
“ In data de 19.01.2018, in jurul orei 9:15, Politia Orasului Calan a fost sesizata direct de un minor in vârsta de 10 ani, din Calan, elev la o scoala din localitate, despre faptul ca, in jurul orei 8:45, in timp ce se afla in sala de clasa, in timpul orei de curs, a fost lovit in zona capului de catre invatatoarea sa, iar din lovitura s-a lovit la buza, de banca”, spune Bogdan Nitu, purtator de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Minorul, care prezenta leziuni la nivelul buzei inferioare, a fost insotit de bunica sa la U.P.U. Calan, pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Marius Mitrache

4 thoughts on “Invatatoare acuzata de lovirea unui elev

 • 19 ianuarie 2018 at 16:45
  Permalink

  Saracul copilas… in mod sigur a fost un ingeras si profesoara si-a iesit asa din minti tam- nesam.
  Pai pana unde vom merge cu ipocrizia, pe vremuri te batea la scoal de de usca mai ales daca nu stiai si mai faceai si vreo prostie, sa spui asta acasa insemna sa mai ei o chelfaneala zdravana…si cu toate acestea au iesit pe acele vrermuri oameni responsabili, majoritatea bine pregatiti…. care aveau ceva cultura la terminarea scolii. Acum nu stiu bine nici sa scrie si nici sa socoteasca, dar se trag cu dascalii de sireturi.
  In ce ma priveste le-am spus copiilor (Clasa a VI si a XI) ca pot sa o incaseze la scoala daca nu sunt disciplinati si sa nu indrazneasca sa parasca pentru ca astfel o sa o mai ia odata acasa, adica sa nu fie smiorcaiti si pampalai.

  Reply
 • 19 ianuarie 2018 at 17:45
  Permalink

  de acord cu bataia in scoli dar vorbesc despre o urecheala sau cu liniarul peste palme ; si asta dupa ce nota de la purtare a fost scazuta fara niciun rezultat ; indiferent care a fost motivul conflictului …nu justifica spargerea buzei elevului ; eu ii inteleg si pe dascalii din ziua de azi : teribilismul si nesimtirea multor elevi ii pun in situatia in care sunt nevoiti sa se APERE pur si simplu ; lipsa celor 7 ani de-acasa spune multe !

  Reply
 • 19 ianuarie 2018 at 18:30
  Permalink

  popa nicolae ori esti profesor ori esti prost nu cred ca ti-ar convenii sa-ti bata copii la scoala

  Reply
 • 19 ianuarie 2018 at 18:57
  Permalink

  ….si in multe cazuri ar trebui sa se inceapa cu educarea parintilor .

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *