Viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merisanu, s-a întâlnit cu mai multi cetãteni, doritori sã ofere sfaturi si idei în ceea ce priveste revitalizarea zonei turistice Pasul Vâlcan.  Autoritãtile locale au deschis si un apres-ski în statiunea montanã pentru a veni în sprijinul celor care aleg sã petreacã câteva ore la aer.
“Am fost în Pasul Vâlcan unde m-am întâlnit cu câtiva iubitori ai muntelui din Vulcan. Am fãcut împreunã o drumetie prin statiune, am schimbat impresii, iar la final am bãut un ceai la apreschiul deschis lângã telegondola. O zi minunatã de care s-au bucurat si copiii aflati în vacantã si care au preferat sãniusul în locul calculatorului. O zonã extraordinar de primitoare pe care o recomand tuturor”,  spune Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan.
Mai multe spatii din zona turisticã Pasul Vâlcan au fost scoase la licitatie. Încã de acum douã sãptãmâni, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, anunta cã administratia localã a realizat un pachet pentru a fi scos la licitatie. Edilii sperã ca în acest fel sã trezeascã interesul unui investitor care sã vinã sã deruleze activitãti în cea mai nouã statiune a Vãii Jiului.
Monika BACIU