DHS organizeazã, vineri, bursã la Petrosani

Nu mai putin de 50 de oameni ar putea sã se angajeze vineri la bursa ce are loc doar la Petrosani.  Unul dintre cei mai mari angajatori privati din judetul Hunedoara vine la agentia din Valea Jiului, vineri, pentru a recruta someri. Este vorba despre reprezentantii fabricii chineze de biciclete, care vor sã mai angajeze oameni din zona noastrã. Asta, dupã ce deja aproape 50 au fost selectati la Petrila, anul trecut.
„Organizãm o bursã, la agentia din Petrosani, la solicitarea unui angajator. Este vorba de Societatea Eurosport DHS din Deva, care doreste sã angajeze oameni din Petrosani si Petrila. Este un angajator cu numãr mare de salariati, a mai fost la Petrila, de unde deja fac naveta la Deva mai multe persoane. Asigurã transportul si salariul este bun”, a spus Judith Babtan, sefa ALOFM Petrosani.
Somerii sunt asteptati vineri de la ora 10.00 si trebuie sã stie cã nu se cautã doar cei care au calificare.
„Nu pun conditii de calificare. Dacã avem lãcãtusi care cunosc meserie, pot fi angajati pe post, dacã nu, sunt angajati ca operatori. Nu se solicitã calificare”, a mai precizat sefa ALOFM Petrosani, care a înstiintat somerii aflati în grupul -tintã.
Firma româno-chinezã face angajãri pentru fabrica de la Sântuhalm si somerii sunt transportati la si de la locul de muncã cu masinile acestei societãti, însã, salariul este atractiv. Toti cei care doresc un job, pot veni vineri dimineatã la întâlnirea cu angajatorul.
Diana Mitrache

3 thoughts on “DHS organizeazã, vineri, bursã la Petrosani

 • 12 ianuarie 2018 at 08:52
  Permalink

  probabil ca salariul este foarte atractiv daca nu gasesc angajati in jurul Santuhalm ului

  Reply
 • 12 ianuarie 2018 at 20:43
  Permalink

  Foarte buna observatia lui petrof!Logic!

  Reply
 • 13 ianuarie 2018 at 20:50
  Permalink

  Santuhalm este la 7 min de Deva si nu gasesc sclavi sa insurubeze chinezaraele lor de rahat !? Se pare ca Deva este singurul oras din Romania cu somaj zero !
  Mai mult ca sigur ca salariul este super atractiv, daca iti place sa mananci cacat
  ca si stimabila doamna Judith Babtan, care practic este pus acolo in acest scop.
  Daca ajungi sa aduci sclavi din Petrosani de la 80 si de Km, s-a mestereasca la rahaturile de biciclete chinezesti, mai mult ca sigur ca, salariul este unul de cacat cu beneficii prin gura.
  Va dau un sfat: evitati astfel de firme conduse de tot felul de tovarasei chinezi. Baietii astia Feng-shui, inca nu au de-a face cu democratia si drepturile omului.
  Si rahateiii astea galbeni, sunt la parleala ca multi altii cu firme de cacat,
  care au intrat intr-un fel sau altul in legalitate pe teriroriul Romaniei.
  Ca si produsele lor de cacat, asa sunt si salarile si locurile de munca.
  Evitati astfel de angajatori !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *