A provocat un accident cu victime, a condus beat si fãrã permis si a mai si fugit de la locul accidentului.  Toate aceste fapte i-au determinat pe magistrati sã-l condamne la închisoare si la o amendã penalã care s-ar putea  transforma în 300 de zile de detentie.
Un bãrbat de 44 de ani, din Petrosani, care a provocat un teribil accident de circulatie în urma cãruia o tânãrã de 19 ani a fost rãnitã, a fost gãsit vinovat de Judecãtoria Petrosani de trei capete de acuzare. Radu Adrian a provocat un accident cu victime, anul trecut, dupã ce gonea pe o stradã din cartierul Aeroport, desi nu avea permis si era bãut. Potrivit anchetatorilor, individul a pãtruns pe  contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un tânãr în vârstã  26 de ani, din Petrosani. O pasagerã de 19 ani aflatã în masina lovitã de soferul fãrã permis a fost rãnitã. Radu Adrian a fugit de la fata locului si a fost prins de politisti câteva ore mai târziu.
Procurorii din Petrosani l-au acuzat de conducere sub influenta alcoolului, de conducere fãrã permis si fugã de la locul accidentului. Pentru toate aceste învinuiri, judecãtorii l-au condamnat la mai multe pedepse pe individ, însã sentinta nu este definitivã si a fost deja atacatã.
Radu Adrian a primit o pedeapsã cu închisoarea de doi ani, dar si o amendã penalã de 3.100 lei. Pedeapsa din urmã dacã nu este executatã se poate transforma în zile de detentie, magistratii au stabilit cã o zi de detentie este egalã cu suma de 10 lei din totalul de 3100. Bãrbatul mai trebuie sã achite si suma de 5.000 lei cãtre tânãra rãnitã în accident dacã sentinta va rãmâne neschimbatã în urma apelului.
Maximilian Gânju