Femeie care însela prin metoda accidentul, retinutã de politisti

O tânãrã din Deva a fost retinutã de politisti dupã ce a încercat (si chiar a reusit) sã inducã în eroare si sã obtinã diferite sume de bani de la persoane din municipiul Deva, sub pretextul cã apropiati ai acestora ar fi fost implicati în evenimente rutiere
Potrivit politistilor,  faptele – douã tentative de înselãciune si o infractiune consumatã – au fost comise în noaptea de 03/04.01.2018, pe raza municipiului Deva. Din fericire, douã dintre persoanele cãrora li s-au solicitat telefonic sume de bani au fost vigilente si au apelat la timp la sprijinul Politiei, dându-si seama cã ar putea deveni victime ale unor infractiuni de înselãciune. Nu la fel de vigilentã a fost, însã, o femeie în vârstã de 64 de ani, din municipiul Deva. Aceasta, la data de 03.01.2018, i-a dat tinerei identificate de politisti 1.500 de euro si 3.000 de lei, dupã ce a fost apelatã de persoane neidentificate, care, sub pretextul cã fiul acesteia a fost implicat într-un eveniment rutier, i-au solicitat sumele respective de bani.
Politistii au reusit identificarea femeii, o tinãrã  de 29 ani, fatã de care s-a luat mãsura retinerii pe o duratã de 24 ore, urmând a fi prezentatã Parchetului de pe lângã Judecãtoria Deva cu propunere de arestare preventivã, sub aspectul comiterii infractiunilor de înselãciune si tentativã la înselãciune.
Tânãra a fost introdusã în Centrul de Retinere si Arestare Preventiv Deva, politistii continuând cercetãrile pentru stabilirea întregii sale activitãti infractionale.

Advertisements