Adunarea Generalã a Actionarilor de la Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului a revocat, ca mai apoi sã numeascã aceeasi membri în componenta Consiliului de Administratie a societãtii. Întrunirea AGA a avut loc la sfârsitul lunii decembrie a anului trecut.
“Revocarea doamnelor Alina Luminita Catan si Bianca Modrea din calitatea de administrator provizoriu si a domnilor Gheorghe Bobar, Radu Nicolae Chiurtu si Mihai Sorin Radu, din calitatea de administrator al SNIMVJ SA, ca urmare a expirãrii duratei mandatului acestora la data de 29.12.2017”, aratã articolul 1 al hotãrârii.
La articolul 2, AGA numeste aceeasi membri.
“Alegerea în calitatea de administratori provizorii ai Consiliului de Administratie al SNIMVJ a: doamnelor Alina Luminita Catan si Bianca Modrea si a domnilor Gheorghe Bobar, Radu Nicolae Chiurtu si Mihai Sorin Radu pe locurile rãmase vacante ca urmare a revocãrii membrilor si membrilor provizorii ai Consiliului de Administratie conform art.1”, aratã articolul 2.
Durata mandatului noilor (acelorasi) administratori provizorii este de 4 luni. Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului îsi trãieste ultimele clipe. Ultimele douã unitãti miniere au fost închise în ceea ce priveste exploatarea. Aici vor începe lucrãrile de închidere si ecologizare a subteranului, dar si lucrãrile similare de la suprafatã.
Monika BACIU