Când primesc cheile locuitorii ANL Vulcan?

Desi credea cã le va face o surprizã plãcutã mai multor familii din Vulcan, care asteptau cheile de la locuintele din zona Dincã, acestia mai au de asteptat. Cel mai devreme în primãvarã se mutã, spune Gheorghe Ile, care crede cã va lucra în lunile de iarnã doar pentru montarea centrale termice pe gaz a blocului.
Asta, pentru cã piesele necesare au întârziat sã vinã la timp. „Nu am reusit sã le dãm si blocul este finalizat, receptionat. Din pãcate, nu au venit utilajele pentru punctul termic, pentru încãlzire si nu am finalizat. Noi sperãm cã dupã 15 ianuarie vor veni utilajele. Pânã în februarie lucrãm  la punctul termic si în martie inaugurãm locuintele”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan. Cãminul C1 de locuinte sociale din municipiul Vulcan va fi dat la cheie mai multor familii din localitate, care au  solicitat o casã.
Lucrãrile la acest bloc au pornit în luna decembrie a anului 2015 si întreaga clãdire a fost reabilitatã. În 11 decembrie 2017, era termenul de predare al lucrãrii, însã, acesta a fost devansat, deoarece mai sunt lucrãri de efectuat pânã când se va face receptia finalã.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *