Directorul general al Apa Serv Valea Jiului va primi aceeasi leafã ca în 2017

O serie de informatii vehiculate în spatiul public arãtau cã directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, beneficiazã de o majorare salarialã substantialã din acest an.
Numai cã, Avram spune cã informatia este eronatã, iar leafa pe care o primeste în 2018 nu este mai mare fatã de cea încasatã lunar în anul 2017.
”Este vorba de confuzie, de neatentie din partea celor care au scris, nu stiu si nu mã pronunt. Cert este cã salariul meu net nu s-a majorat si puteam fi întrebat de acest lucru. Nu am nimic de ascuns si când mi se va majora salariul o sã spun public. Voi face public cât câstig ca si pânã acum. Da, este adevãrat cã s-a majorat cu contributiile pe care le plãtesc eu, conform legii, ca la toatã lumea. În mânã voi primi aceeasi bani ca si anul trecut. Vreau sã vã reamintesc cã eu am pus toate salariile conducerii Apa Serv Valea Jiului la vedere imediat dupã ce am preluat societatea ”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.
Pe de altã parte, Avram spune cã va exista o majorare salarialã pentru angajatii societãtii si în afara celei legate de trecerea contributiilor de la angajator la angajat.
”Vom avea cresteri salariale pentru angajati, societatea a mers bine si munca trebuie rãsplãtitã. Oamenii au tras din greu sã avem rezultate. Aceastã majorare nu o putem anunta acum dat fiind faptul cã trebuie întocmit si aprobat bugetul”, a mai spus sursa citatã. Apa Serv Valea Jiului a încheiat anul 2017 pe profit.
Maximilian Gânju

2 thoughts on “Directorul general al Apa Serv Valea Jiului va primi aceeasi leafã ca în 2017

 • 8 ianuarie 2018 at 23:02
  Permalink

  Ma mir ca nu i-ati cantat si voi o, oda lui Avram dupa care sa-i scrieti versuri prin ziare, ca alte publicatii, aducatorul apei sfintite si facatorul de minuni, omul care a faurit si slobozit izvoarele fermecate care-i poata numele prin Valea Jiului.
  Botezatorul conductelor sparte pe timp de iarna in perioada sarbatorilor fara apa la robinet.
  Stiti ce ma mira cel mai mult dupa 28 de ani ? Inca sunt oameni in anumite redactii care cauta un cur sa-l pupe cu disperare, exact ca si pe vremea lui Ceausescu, trupele propagandistice de lingatori in cur si ridicatori in slavi.

  Reply
 • 8 ianuarie 2018 at 23:34
  Permalink

  Titi, ai perfecta dreptate, dupa cum ii ridica osanale ziaristii de la CVJ, traseistului politic Avram, ai zice ca locuitorii din Valea Jiului ar fi…..”la pamant” daca n-ar exista acest….”superman”! In realitate, pentru cetateanul de rand, acest Avram, n-a stiut decat sa scumpeasca apa si sa „taie” apa la oameni! Si portarul de la ApaServ, probabil ca obtinea aceleasi rezultate, daca ridica pretul apei, pana la nivelul de rentabilitate! Dar Titi, sa stii ca pupincuriustii lui Avram nu cred ca fac…..servicii gratuite, exulta acum ca lui Avram ii ramane acelasi salariu, vorba aia…..se mai infrupta si ei nitel, nu-si strica condeele degeaba!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *