Anul 2018 va fi un an de noi provocãri pentru operatorul de apã din Valea Jiului, dat fiind faptul cã urmeazã demararea unei ample investitii din fonduri europene. Potrivit directorului general al Apa Serv, Costel Avram, anul  a început cu mult optimism si curaj, dar si cu  mândria realizãrilor din anul precedent.
„Pentru întreaga noastrã echipã, anul 2018 se anuntã a fi un an plin, un an în care vom avea de trecut examenul primelor investitii majore din noul program European (POIM), în valoare de 90 de milioane de euro, pe care-l implementãm în vederea cresterii calitãtii serviciilor pentru beneficiarii nostri din întreaga Vale a Jiului. Am convingerea cã, asa cum au demonstrat si în anul precedent, salariatii operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului împreunã cu echipa de conducere vor actiona în acelasi ritm si cu aceeasi responsabilitate la toate provocãrile profesionale pe care ni le rezervã anul 2018”, spune Costel Avram.
În plus,  Apa Serv va fi gazda unui important eveniment de profil, respectiv aici se va organiza un seminar national, în prezenta directorilor generali ai operatorilor de servicii de apã si canal din întreaga tarã, cu coparticiparea unor specialisti de rang înalt în derularea de programe europene, întâlnire la care se sperã si în participarea ministrului Fondurilor Europene.
„Beneficiarilor nostri din toatã Valea Jiului le multumesc încã o datã pentru faptul cã au înteles cã au în Apa Serv un partener preocupat în a le oferi servicii de cea mai bunã calitate, într-un domeniu vital pentru fiecare dintre noi. Îi invit pe toti locuitorii Vãii Jiului sã ne rãmânã aceeasi parteneri de nãdejde si în 2018, cu convingerea cã doar împreunã putem face din serviciul de alimentare cu apã si canalizare al Vãii Jiului, unul demn de a fi un etalon la nivel regional, national si european”, a conchis Avram.
Marius Mitrache