Jurca, probleme cu pontajele fictive?

Liderul de sindicat de la mina Livezeni, Adrian Jurca va trebui cat de curand sa dea explicatii in fata magistratilor de ce figureaza ca fiind pontat la mina in conditiile in era in delegatie la negocierea contractului colectiv de munca sau la greva minerilor, ori la alte actiuni sindicale precum procese la diferite instante.

Pe adresa Companiei Nationale a Huilei a venit o solicitare de la Tribunalul Hunedoara prin care magistratii hunedoreni cer conducerii companiei sa faca o verificare a liderilor sindicatului Muntele, Bebe Nica, Adrian Jurca si Laszlo Domokos in ce priveste pontajele la unitatile miniere unde sunt angajati. Solicitarea magistratilor vine ca urmare a suspiciunilor care exista in ceea ce priveste faptul ca liderii de sindicat ar fi fost pontati la unitatile miniere in timpul in care ei se aflau in alta parte. Perioada verificata este ianuarie-martie 2012.

Directorul general al CNH, Nicolae Dragoi a confirmat faptul ca a primit o adresa de la Tribunalul Hunedoara prin care i se solicita sa verifice daca zilele in care liderii Sindicatului Muntele erau la procese figureaza ca fiind si pontati la unitatile miniere, iar Corpul de Control face acum aceste verificari.

“Cred ca are legatura cu procesele in care liderii acestui sindicat sunt parti. Este o adresa a Tribunalului Hunedoara la care noi suntem obligati sa raspundem. Corpul de Control a verificat ce  se solicita in adresa, iar la Bebe Nica si la Laszlo Domokos nu au gasit nimic. Acestia au avut delegatii ”, a declarat Nicolae Dragoi.

In ceea ce-l priveste pe Adrian Jurca, se pare ca membrii Corpului de Control l-au gasit si cu pontaj si cu delegatii, adica sindicalistul ar fi incasat bani necuveniti,  fapt pentru care ar cam avea probleme si va trebui sa dea explicatii.

 Marius MITRACHE

2 comentarii la „Jurca, probleme cu pontajele fictive?

 • 9 august 2012 la 21:55
  Permalink

  Probabil arma, singura, s-a indreptat catre victima si s-a descarcat. Altfel nu se explica: CE ROL A JUCAT POLITISTUL, IN AFARA DE CEL DE PROPRIETAR AL ARMEI; de ce un vecin, fie el si al unui politist, sa-i curete acestuia arma? Ce rol a jucat si mai ales cine era minorul de 16 ani?

  Răspunde
 • 10 august 2012 la 08:08
  Permalink

  Multi bani de la CNH au mers pe deplasarile din strainatate ale sefilor (ex. Petre Dragoescu,….).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.