La Lupeni, taxele se pot plãti din data de 12 ianuarie

Pretul gunoiului menajer a crescut la Lupeni, de la 7,5 lei/persoanã, la 9 lei/persoanã. Celelalte taxe si impozite locale rãmân neschimbate anul acesta.
Mai mult, contribuabilii care îsi achitã taxele si impozitele locale pânã la sfârsitul lunii martie vor beneficia de bonificatii de 10 procente. Consilierii locali ai PNL Lupeni s-au opus proiectului de hotãrâre care viza cresterea tarifului la gunoiul menajer.
“În sedinta Consiliului Local Lupeni, s-a votat pentru cresterea taxei de colectare a gunoiului menajer de la 7,5 lei/persoanã la 9 lei/persoanã. Consilierii PNL Lupeni (…) nu au votat aceastã crestere si au dat vot împotriva, solicitând ca taxa sã nu creascã! Din pãcate, proiectul a primit voturile necesare si a fost aprobat (…)”, spune Cristian Rosu, consilier local PNL.
În ceea ce priveste celelalte taxe si impozite, valoarea acestora a rãmas neschimbatã.
“Celelalte impozite si taxe locale pentru anul 2018 rãmân la nivelul anului 2017, deci nu cresc!(doar dacã Guvernul nu dã o Ordonantã de Urgentã privind modificarea taxelor pentru capacitatea cilindricã a masinilor). Am votat pentru rãmânerea valorii taxelor si impozitelor la nivelul actual”, mai spune consilierul local.
Contribuabilii care pânã la data de 31 martie achitã integral taxele si impozitele locale vor  beneficia de bonificatii în cuantum de 10 procente. La Lupeni, taxele si impozitele locale se pot achita începând cu data de 12 ianuarie.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.