Consultantã pentru green line Valea Jiului

Autoritãtile locale de la Vulcan achizitioneazã servicii de consultantã pentru green line Valea Jiului. Este vorba de achizitionarea serviciilor de consultantã pentru cererea de finantare.
“Servicii de consultantã  pentru cererea de finantare  în cadrul proiectului ”Linia verde de autobuze electrice intre Petrila-Petrosani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani Green Line Valea Jiului”, conform descrierii ofertantului. Se vor avea în vedere 2 cereri de finantare pentru cele 2 componente complementare ale proiectului”, aratã achizitia.
Ofertantul va transmite documentele solicitate pânã cel mai târziu în data de 9 ianuarie.65.000 de lei este suma alocatã de autoritãtile locale de la Vulcan pentru serviciile de consultantã. Proiectul Green Line Valea Jiului ar urma sã fie implementat cu fonduri europene, dacã va obtine finantarea, în toate cele sase localitãti ale Vãii Jiului. Astfel, pentru mijloacele de transport pot fi accesate pânã la 10 milioane de euro, iar ale 10 pentru infrastructurã. Depoul va fi la Vulcan, iar statiile de încãrcare la Petrila si Uricani. Pânã acum au fost luate în calcul mai multe tehnologii în domeniul transportului ecologic cum ar fi cea de la Siemens ori Volvo, constructori care produc mijloace de transport ecologice asa cum se cere în proiectul european si doreste Consiliul Judetean Hunedoara.
Proiectul „Linie verde de autobuze electrice între Petrila – Petrosani – Aninoasa –  Vulcan – Lupeni – Uricani GREEN LINE VALEA JIULUI”, dacã va deveni realitate, ar trebui sã ofere servicii moderne de transport public în comun la preturi mici. Proiectul de anvergurã ar rezolva transportul între cele sase localitãti ale regiunii utilizând energia electricã, nepoluantã, în conditiile în care în acest moment serviciul este asigurat de o societate privatã si locuitorii regiunii nu au alte optiuni. Tot pentru acest proiect s-a mai fãcut o asociere între administratiile din Valea Jiului si CJ Hunedoara si pe programul de finantare 2007-2013.
Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Consultantã pentru green line Valea Jiului

 • 8 ianuarie 2018 la 22:50
  Permalink

  Metoda de lucru: Autoritãtile locale de la Vulcan
  Deci….Mai parlim niste bani de la buget pe consultanta prin interpusi,
  dupa care constatam ca, bagaboanda nu-i multumita, cu noua masina de teren si vila la cheie. Pentru a o multumii, se contacteaz a doua firma de consultanta de interpusi de „rezerva” prin licitatie publica cu un singur ofertant avand pretul
  cel mai mare de pe mapamond, ca sa aiba de unde plati si restul pentru excursia exotica pe un vas de croaziera undeva pe langa coastele ecuatoriale unde oceanul este turcoaz si soarele fierbinte. Si uite asa au sa realizeze baietii ca planul nu este fezabil, banii pentru consultanta nu mai ajung, dupa care se abandoneaza idea si se trece urgent la recuperarea banilor cu taxe si impozite supramarite pe spatele prostilor de contribuabili.
  Ce sunteti suparati, ca doar voi i-ati votat tampitilor !

 • 9 ianuarie 2018 la 13:25
  Permalink

  sa se faca metrou ca galeriile deja sint facute

Comentariile sunt închise.