Autorul tâlhãriei a lãsat-o pe femeie fãrã 1000 de lei, dar a fost prins la scurt timp de politisti si este  cercetat sub control judiciar.
Totul s-a petrecut pe o stradã din municipiul Vulcan, ziua în amiaza mare, iar individul cercetat pentru  tâlhãrie a atacat-o pe pensionarã din spate. Dupã ce a îmbrâncit-o i-a furat poseta în care avea cardurile bancare, actele si suma de 1000 de lei.
”Politia Municipiului Vulcan a fost sesizatã despre faptul cã o femeie în vârstã de 70 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Paroseni, din municipiul Vulcan, a fost bruscatã (îmbrâncitã) de un tânãr, care i-a sustras portofelul (în care avea acte, carduri si 1.000 de lei)”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Suspectul, Dicu Andrei Dãnut, n-a reusit sã cheltuiascã banii furati de la vârstnicã si a fost prins la scurt timp de la comiterea faptei, pe raza municipiului Lupeni, cu sprijinul unor martori oculari
Totodatã, bunurile furate au fost recuperate mai spun politistii. Dicu a fost dus în fata judecãtorilor pentru arestarea preventivã. Magistratii de la Petrosani au hotãrât cã poate fi cercetat sub control judiciar.
Maximilian Gânju