Cercetat sub control judiciar pentru cã a tâlhãrit o pensionarã

Autorul tâlhãriei a lãsat-o pe femeie fãrã 1000 de lei, dar a fost prins la scurt timp de politisti si este  cercetat sub control judiciar.
Totul s-a petrecut pe o stradã din municipiul Vulcan, ziua în amiaza mare, iar individul cercetat pentru  tâlhãrie a atacat-o pe pensionarã din spate. Dupã ce a îmbrâncit-o i-a furat poseta în care avea cardurile bancare, actele si suma de 1000 de lei.
”Politia Municipiului Vulcan a fost sesizatã despre faptul cã o femeie în vârstã de 70 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Paroseni, din municipiul Vulcan, a fost bruscatã (îmbrâncitã) de un tânãr, care i-a sustras portofelul (în care avea acte, carduri si 1.000 de lei)”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Suspectul, Dicu Andrei Dãnut, n-a reusit sã cheltuiascã banii furati de la vârstnicã si a fost prins la scurt timp de la comiterea faptei, pe raza municipiului Lupeni, cu sprijinul unor martori oculari
Totodatã, bunurile furate au fost recuperate mai spun politistii. Dicu a fost dus în fata judecãtorilor pentru arestarea preventivã. Magistratii de la Petrosani au hotãrât cã poate fi cercetat sub control judiciar.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *