O femeie de 55 de ani a murit dupã ce a fost accidentatã pe o trecere de pietoni din Petrosani, tragedia având loc la finele anului trecut.
Vinovatul este un tânãr de 22 de ani, din Petrila, care a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost trimis în judecatã pentru ucidere din culpã. A fost arestat preventiv si apoi plasat în arest la domiciliu în urma contestatiei fãcute la Tribunalul Hunedoara. Dosarul se aflã pe rolul instantei din Valea Jiului, iar la primul de judecatã a obtinut permisiunea sã-si schimbe locul unde executã mãsura arestului la domiciliu. Totodatã, Paraschiv Beniamin Sebastian a primit si acceptul judecãtorilor sã pãrãseascã domiciliul pentru a se deplasa la locul de muncã conform programului de lucru stabilit de Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA – Exploatarea Minierã Lonea, la care se adaugã timpul necesar deplasãrii la si de la locul de muncã.
”Deplasarea se va efectua pe traseul stabilit de politistul care îl supravegheazã pe inculpat, cu anuntarea telefonicã a plecãrii si întoarcerii la domiciliu, iar in timpul în care nu se aflã la domiciliu inculpatului îi este interzis sã conducã orice vehicul cu motor”, au mai decis magistratii.
Maximilian Gânju