Municipalitatea din Petrosani va marca si anul acesta trecerea in noul an 2018 printr-un eveniment public la care sunt invitati sa participe toti cetatenii care doresc sa treaca in noul an in mijlocul comunitatii locale.
Revelionul in aer liber organizat de Primaria si Consiliul local al municipiului Petrosani va avea loc in noaptea de 31 decembrie 2017 spre 1 ianuarie 2018, pe platoul din fata Casei de Cultura din Petrosani.

In spectacolul de Revelion, programat sa inceapa la ora 22,30 vor urca pe scena cei mai buni artisti ai Petrosaniului, intr-un concert de exceptie care se va incheia cu un impresionant foc de artificii, la miezul noptii.
„Invit alaturi de noi pe toti cei care doresc sa sarbatoreasca trecerea in noul an 2018 in comunitatea locala a Petrosaniului. Tuturor cetatenilor le doresc, inca de pe acum, un An Nou bun, cu sanatate si prosperitate, cu bucurii si numai satisfactii, alaturi de toti cei dragi. La multi ani !”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.