Balega i-a bãgat pe drumari în apele Jietului

Au sãrit cu masina în Jiet si acum au dat vina pe balega  vacilor din zonã.  Vorbim despre  drumarii care au sãrit, la finele sãptãmânii trecute, cu masina în albia Jietului, pe  drumul spre  Voineasa, drum pe care veniserã sã verifice deszãpezirea.
Potrivit ziarului Pandurul, „echipa de control a Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) de la Craiova a ajuns cu masina într-un râu în timp ce inspecta drumul national Petrosani-Voineasa din punct de vedere al deszãpezirii. Soseaua, aflatã în administrarea Sucursalei de Drumuri Nationale (SDN) Târgu Jiu, era acoperitã cu mâzgã. În masinã se aflau doi angajati ai directiei regionale. Unul dintre acestia a suferit multiple leziuni si a necesitat îngrijiri medicale’.
Seful SDN Târgu Jiu, Ion Tudor, spune cã pe sosea nu era zãpadã, ci o mâzgã datoratã excrementelor animalelor domestice care tranziteazã soseaua frecvent.
”Au fost pe zonã, pe Valea Jiului, pe Jiet, si la o pantã si curbã, unde datoritã mizeriei de pe drum, acolo circulã si vaci si oi, s-a creat mâzgã si zicea soferul cã au fost si niste vaci, a derapat si a iesit cu masina de pe drum drept în apã. Drumul era murdar, era mâzgã, este o zonã unde tot timpul sunt probleme cu asta. Dimineata trecuserã, a fost Politia cu ai nostri, care lucreazã la deszãpezire, s-a verificat drumul, fiind duminicã si fiind cod, au luat niste mãsuri speciale. Din pãcate, în curbã a derapat si s-a dus cu masina drept în apã”, a declarat Ion Tudor, seful SDN Târgu Jiu, pentru reporterii ziarului Pandurul. Soferul masinii a scãpat cu câteva leziuni usoare, însã, pasagerul din dreapta a avut nevoie de îngrijiri medicale. Initial a fost transportat la Spitalul de Urgentã din Petrosani si apoi a ajuns la Craiova, la un alt spital.
Diana Mitrache

One thought on “Balega i-a bãgat pe drumari în apele Jietului

  • 15 decembrie 2017 at 11:05
    Permalink

    asta da stire vai de capu lor de soferi de duminica au ce povestii nepotilor sa derapezi pe cacat ha ha ar trebui sa umble animalele cu sac la cur sa nu i mai deranjeze pe inspectori

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *