Cuplurile care au aniversat 50 si 60 de ani de cãsnicie, dar si sportivii vor avea parte de un moment festiv.  Autoritãtile locale de la Petrosani le pregãtesc acestora evenimente speciale, cu câteva zile înainte de sãrbãtorile de iarnã.
“Atmosfera de iarnã ne aduce bucurie si ne aminteste cu precãdere de anii copilãriei, de emotia bilantului unui an. La ora bilantului se regãsesc si elevii din municipiul nostru, multi dintre ei putând sã se mândreascã cu rezultate extraordinare obtinute la olimpiade si concursuri nationale, precum si sportivii participanti la competitii si campionate nationale sau internationale. Fãcând un salt peste timp si cuplurile care au 50, respectiv 60 de ani de cãsãtorie sunt la momentul bilantului unor frumosi ani petrecuti alãturi la bine si la rãu”, aratã hotãrârea consiliului local prin care s-a alocat suma de 50.000 de lei în vederea organizãrii acestor actiuni de premiere.
Luna decembrie este si cea a bilantului. la final de an tragem linie si contabilizãm momentele anului care se încheie. Cuplurile, dar si elevii si sportivii din Petrosani vor fi în centrul atentiei.
Monika BACIU