PRM vrea primãriile din Vulcan, sau Petrila si Lupeni

Au obtinut un scor bun la Lupeni, dupã ce candidatul PRM s-a clasat pe locul II la ultimele alegeri locale, iar acum membrii acestui partid  spun cã tintesc douã primãrii importante din Valea Jiului.
Au de trecut prin douã scrutinuri care le vom cerne candidatii, însã, vor sã renascã acest partid. Dezvãluirile au fost fãcute în cadrul unei conferinte de presã la Petrosani de Emanoil Andronache, cel care a fost ales recent vicepresedintele Partidului România Mare. „Una dintre ele este Lupeniul si a douã o decidem dupã. Ne concentrãm pe douã primãrii. Si vom alege între Petrila si Vulcan. Avem oameni care cred cã pot veni alãturi de noi cu sanse reale de câstig”, a spus Emanoil Andronache, vicepresedintele.
Membrii PRM fac sondaje pânã la alegerile locale de peste 3 ani, însã, pregãtirile încep de acum. Mai mult, candidatii si reusitele lor în cele douã scrutinuri de la europarlamentare si prezidentiale vor da valoarea PRM pentru alegerile locale.
Diana Mitrache

Advertisements

3 comentarii la „PRM vrea primãriile din Vulcan, sau Petrila si Lupeni

 • 13 decembrie 2017 la 21:00
  Permalink

  Ca ne place sau nu,PRM se identifica cu CV Tudor!Dupa decesul acestuia PRM se indreapta spre soarta PNTCD!

 • 15 decembrie 2017 la 23:58
  Permalink

  Mai baieti voi chiar credeti ce vorbiti?. Nu va concentrati prea tare ca ajungeti cu castig si valoare ptr vicepresedinte.Un sfat…………………………………….asteptatil pe mos.

 • 4 ianuarie 2018 la 16:56
  Permalink

  Va spalati, beti o cafea si plecati. Are cine sa vina….Si are sa vina….

  Drum bun!!

Comentariile sunt închise.