Miner desfigurat de un lant, la mina Lupeni

Un bãrbat de 43 de ani a fost grav rãnit în timpul noptii de luni spre marti la mina Lupeni.  Accidentul s-a petrecut în subteran si, potrivit lui Darius Câmpean, liderul de sindicat de la aceastã minã, bãrbatul a suferit rãni pentru care a fost transferat la Spitalul de Urgentã din Petrosani. Acesta lucra pe un diesel si, în momentul în care tracta niste vagoneti, un lant tractor s-a desprins si l-a lovit peste fatã. Darius Câmpean spune cã bãrbatul are o ranã la unul dintre pometi, în locul în care a fost lovit initial de lantul care s-a desprins si în zona toracelui.
Medicii de la Spitalul de Urgentã din Petrosani au decis, dupã ce i-au acordat primele îngrijiri, sã îl transporte la un spital din Deva.
Acesta este încã un accident grav ce are loc în mina Lupeni, iar accidentul de muncã va fi cercetat de inspectorii de muncã de la unitatea minierã. Asta, pentru a se stabili cu exactitate împrejurãrile în care a avut loc accidentul de muncã si cine se face vinovat pentru lovirea minerului.
Diana Mitrache

Advertisements

4 comentarii la „Miner desfigurat de un lant, la mina Lupeni

 • 12 decembrie 2017 la 22:45
  Permalink

  cand vor veni investitiile promise de guvernul PSD la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului

 • 13 decembrie 2017 la 09:03
  Permalink

  cand o sa se dezvolte nuca aia din capul tau adica niciodata

 • 13 decembrie 2017 la 09:41
  Permalink

  betivul asta care scrie comentari (altceva nu stie sa faca) sub mai multe nume petrof , …………….. a fost dat afara de la Mina ca era betiv si lenes , acum de cativa ani curata subsolurile blocurilor pentru 5 lei de apartament

 • 20 decembrie 2017 la 10:08
  Permalink

  un papagal si un copy paste

Comentariile sunt închise.