Joi puteti vizita sediile ALOFM

Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã îsi deschide portile în fata vizitatorilor. Oricine doreste sã afle cum se desfãsoarã activitatea la AJOFM poate face acest lucru joi, de dimineatã.
Sunt asteptati mai ales tinerii, elevii si poate studentii, care nu au ajuns niciodatã sã cearã un job si, tocmai pentru a se familiariza cu acest aspect.
„O sã avem aici o colegã care va furniza informatii si va prezenta activitatea pe care noi o desfãsurãm zi de zi. În general, dupã programul cu publicul, vin elevii si ne viziteazã, având în vedere cã ei nu prea au avut contact cu noi si atunci vor avea primul contact cu agentia”, a spus Judith Babtan, sefa ALOFM, Petrosani. Si alti someri, ori oameni interesat de activitatea de aici sunt asteptati, la sediile din Valea Jiului, de la ora 8,30, pânã la ora 13,00.
Pentru cã, în fiecare an, în data de 10 decembrie, se aniverseazã Ziua Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Muncã, zi care marcheazã, în acest an, împlinirea  a 18 ani de la prima întrunire a Consiliului de Administratie al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Muncã, Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara organizeazã, cu aceastã ocazie, joi, 14 decembrie 2016, evenimentul intitulat ”ZIUA PORTILOR DESCHISE”.
Diana Mitrache

One thought on “Joi puteti vizita sediile ALOFM

 • 12 decembrie 2017 at 22:08
  Permalink

  Cam asta este viitorul luminos al Vaii Jiului, prostilor care ati votat PSD-ul !
  I familiarizati pe astea micii, cu biroul de somaj si ajutorul social,
  dupa care-i transformati peste noapte in masa de manevra a PSD-ului, pentru o sticla de ulei, 1kg de faina si un zahar.
  Asta-i viitorul pe care il ofera PSD-ul, cretinilor !!!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *