Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã îsi deschide portile în fata vizitatorilor. Oricine doreste sã afle cum se desfãsoarã activitatea la AJOFM poate face acest lucru joi, de dimineatã.
Sunt asteptati mai ales tinerii, elevii si poate studentii, care nu au ajuns niciodatã sã cearã un job si, tocmai pentru a se familiariza cu acest aspect.
„O sã avem aici o colegã care va furniza informatii si va prezenta activitatea pe care noi o desfãsurãm zi de zi. În general, dupã programul cu publicul, vin elevii si ne viziteazã, având în vedere cã ei nu prea au avut contact cu noi si atunci vor avea primul contact cu agentia”, a spus Judith Babtan, sefa ALOFM, Petrosani. Si alti someri, ori oameni interesat de activitatea de aici sunt asteptati, la sediile din Valea Jiului, de la ora 8,30, pânã la ora 13,00.
Pentru cã, în fiecare an, în data de 10 decembrie, se aniverseazã Ziua Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Muncã, zi care marcheazã, în acest an, împlinirea  a 18 ani de la prima întrunire a Consiliului de Administratie al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Muncã, Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara organizeazã, cu aceastã ocazie, joi, 14 decembrie 2016, evenimentul intitulat ”ZIUA PORTILOR DESCHISE”.
Diana Mitrache