Minerii si energeticienii iau prime

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara iau prime de Crãciun.  Sindicalistii nu au fãcut deocamdatã  publicã suma negociatã, dar dau asigurãri cã banii vin pânã în 22 decembrie, pentru fiecare angajat, indiferent de locul în care muncesc, la suprafatã sau în subteran, cã sunt mineri sau energeticieni. „În ceea ce priveste primele de Crãciun, noi le-am negociat, am si semnat protocol si trebuie sã fie acordate, conform protocolului, pânã în data de 22 decembrie, în tichete-cadou. Pot sã vã spun cã este o sumã mai mare decât suma pe care am reusit sã o acordãm de Paste. Toti angajatii de la suprafatã, sau  subteran, mineri, sau energeticieni, vor lua o sumã egalã”, a precizat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele din cadrul CEH.

Anul trecut, nici minerii si nici  energeticienii nu au primit prime de Crãciun, din cauza intrãrilor si iesirilor repetate din insolventã. Anul acesta, însã, vor lua tichete-cadou, asa cum este prevãzut în Contractul Colectiv de Muncã, negociat cu administratia.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Minerii si energeticienii iau prime

 • 11 decembrie 2017 la 21:34
  Permalink

  nene Darius si investitiile la EM Livezeni si EM Vulcan cand vor veni pentru a deveni rentabila huila din valea jiului

  Răspunde
  • 11 decembrie 2017 la 23:00
   Permalink

   Pai …astea sunt investitiile: prime de sarbatori si salariile. Nu-ti ajunge, ce mai vrei?
   Aaa…si poate mai iei in viitorul apropiat si salarii compensatorii. Cam atat, ca la urmatoarele alegeri nu va mai fi cazul sa-ti promita nimic.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.