Au venit stâlpii de sustinere. Nu în abataje!

Necesarul de stâlpi de sustinere, pentru ca minerii sã utileze mai multe abataje, au ajuns la mina Livezeni, de la finele sãptãmânii trecute, dar, cu toate acestea, în fronturile de lucru nu au fost distribuiti.
Asta spune acum liderul de sindicat, care cautã sã afle de ce nu au fost încã acceptati de cãtre comisia de receptie.
„Ei au venit. Este un lucru bun cã au ajuns deja la EM Livezeni de vineri, însã, din ceea ce stiu, sunt ceva probleme cu receptia acestora. În momentul de fatã nu am mai multe informatii. O sã  solicit sã se grãbeascã, pentru cã este nevoie de ei pentru a porni abatajul de la E M. Lupeni, panoul VII C”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.
În mina Lupeni, un abataj s-a prãbusit, la începutul lunii octombrie si a luat viata a doi mineri, însã, desi ministrul Toma Petcu, ori premierul Mihai Tudose au vorbit despre faptul cã nu se vor uita la bani si vor investi în siguranta oamenilor, abia acum s-a reusit achizitionarea acestor stâlpi de sustinere.  Din pãcate, însã, comisia de receptie încã nu i-a preluat si probabil cã existã suspiciuni în ce priveste calitatea lor. Pânã acum au fost probleme cu achizitionarea si, în minele ce apartin de Complexul Energetic Hunedoara existã un necesar de 200 de stâlpi de sustinere.  Acestia nu au fost achizitionati pânã acum, pentru cã la toate licitatiile nu s-a prezentat nimeni, din cauza insolventei în care s-a aflat Complexul Energetic Hunedoara.
Diana Mitrache

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.