A rãmas fãrã porc

O familie din Petrosani a rãmas fãrã mezelurile pentru masa de sãrbãtori dupã ce afumãtoarea în  care erau puse la afumat a luat foc.  Incendiul a fãcut scrum atât afumãtoarea si mezelurile cât si lemnul depozitat pentru încãlzirea locuintei.
”Douã echipaje de pompieri ale Detasamentului Petrosani, sprijinite de echipajul de  prim-ajutor au intervenit în municipiu, pe strada Botoni,  la un incendiu izbucnit la o afumãtoare. Pompierii, ajunsi în timp util la locul incendiului generat, se pare, de efectul termic asupra materialelor combustibile, au reusit izolarea arderii la anexa cu o suprafatã de aproximativ 30 de metri pãtrati”, a precizat Anemona Doda, purtãtor de cuvânt ISU Hunedoara.
Un alt incendiu a mobilizat efectivele Gãrzii Lupeni, pentru stingerea unui incendiu produs la cosul de fum al unei centrale termice de apartament. În incendiu a ars partial cosul de fum al centralei. Incendiul a fost cauzat, se pare, de focul deschis în spatii deschise spun cei de la ISU. Tot pompierii din Lupeni împreunã cu cei de la Bretea Românã au fost solicitati sã intervinã si la stingerea unui incendiu izbucnit la o casã din Pesteana.
”Pompierii, ajunsi de urgentã la locul incendiului, au constatat cã focul risca sã se extindã la întreaga locuintã. În incendiu au ars elemente de lemn din structura acoperisului. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de cosul de fum neprotejat corespunzãtor fatã de materialele combustibile”, mai spun cei de la ISU Hunedoara.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.