Soferul care a ucis pe trecerea de pietoni vrea în libertate

O femeie de 55 de ani a murit dupã ce a fost accidentatã pe o trecere de pietoni din Petrosani. Vinovatul este un tânãr de 22 de ani, din Petrila, care a fugit de la locul accidentului si si-a lãsat victima sã agonizeze pe asfalt. Soferul a fost arestat preventiv.
Tragedia a avut loc pe soseaua de centurã a municipiului Petrosani, în cartierul din zona stadionului din municipiu, iar victima, o petrosãneancã de 55 de ani, a vrut sã treacã strada pe la trecerea de pietoni. A fost spulberatã de un sofer care circula cu vitezã extrem de mare prin localitate si aruncatã în urma impactului la peste 15 metri. La locul tragediei au rãmas o serie de probe, inclusiv sigla autoturismului, iar politistii l-au descoperit la scurt timp.
Individul de 22 de ani, din Petrila, Paraschiv Beniamin Sebastian nici mãcar nu s-a sinchisit sã opreascã si a fost prins de politisti câteva ore mai târziu. Dupã ce si-a lãsat victima sã agonizeze pe asfalt, s-a dus acasã. De acolo l-au si sãltat anchetatorii. În urma audierilor si-a recunoscut fapta si a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecãtorii din cadrul Judecãtoriei Petrosani. Individul a cerut prin apãrãtorul sãu sã fie cercetat sub control judiciar si a si contestat solutia magistratilor din Valea Jiului.
Inconstientul este cercetat penal pentru infractiunile de ucidere din culpã si pãrãsirea locului  accidentului fãrã încuviintarea politistilor. Alte douã accidente produse la trecerile de pietoni din localitãtile Vãii Jiului s-au soldat cu victime.
Doi minori institutionalizati au fost loviti pe o trecere din Vulcan si au ajuns la spital, unul dintre ei fiind grav accidentat. Copiii au fost în parc cu educatorul si la traversarea strãzii un sofer nu le-a acordat prioritate. Al treilea eveniment a avut loc tot în Petrosani, la o trecere de pietoni de la iesire din localitate, o persoanã fiind rãnitã.
Maximilian Gânju

2 comentarii la „Soferul care a ucis pe trecerea de pietoni vrea în libertate

 • 10 decembrie 2017 la 19:40
  Permalink

  Precis e un kkt de pocait!!! Fute-l in gurita de pocaiala, asta a invatat el acolo la urletele din biserica lor de kkti?

  Răspunde
 • 11 decembrie 2017 la 11:07
  Permalink

  s-a dee partidu grateere la toata lumea.
  s-a s-e cerseteze daca doamna victima era membra de partid. daca nu, sa s-e lese soferu in pace si libertate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.