Ministerul Energiei ignorã o instantã

Ministerul Energiei ignorã o instantã de judecatã si riscã sanctiuni judiciare. În dosarul dintre Ringo Dãmureanu, fost membru al Consiliului de Administratie al Complexului Energetic Hunedoara si Ministerul Energiei, Curtea de Apel Craiova a trimis adrese cãtre pârâti încã din luna octombrie.
La termenul din luna noiembrie, aceeasi instantã a trimis adresã “cãtre pârâtul Ministerul Energiei, pentru a se comunica dacã au existat, sau nu, acte care au stat la baza emiterii Ordinului M.E.nr.088/02.05.2017 si, în caz afirmativ, sã se înainteze aceste acte. De asemenea, pârâtul Ministerul Energiei va comunica dacã s-a înregistrat si dacã s-a solutionat cererea formulatã de reclamant în procedura prealabilã”.
Ministerul trebuia sã ofere rãspuns judecãtorilor de la Curtea de Apel Craiova pânã la termenul din luna decembrie, însã acest lucru nu s-a întâmplat. Acum, ministerul de resort riscã o amendã judiciarã.
“Se revine cu adresã cãtre pârâtul Ministerul Energiei, cu mentiunea cã, în cazul în care, pânã la termenul din 11.01.2018, nu se va conforma, se va aplica sanctiunea amendãrii judiciare, potrivit art.187 al.(1)pct.2, lit.g) C.pr.civ.”, aratã solutia Curtii de Apel Craiova.
Ringo Dãmureanu a fost revocat din Consiliul de Administratie al CEH în data de 3 mai. În locul acestuia fusese numit la acel moment Alexandru Prepelitã. La rândul sãu si acesta a fost revocat din calitatea de membru al Consiliului de Administratie al Complexului Energetic Hunedoara.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.