Ziua portilor deschise la AJOFM Hunedoara

În fiecare an, în data de 10 decembrie, se aniverseazã Ziua Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Muncã.  Alegerea acestei date se datoreazã împlinirii în acest an a 19 ani de la prima întrunire a Consiliului de Administratie al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Muncã. Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara organizeazã cu aceastã ocazie, joi, 14 decembrie 2017,Ziua Portilor Deschise, ocazie cu care sunt  organizate la sediile teritoriale ale Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara, precum si la Centrele de Formare Profesionalã din Deva si Petrosani, activitãti dedicate acestui eveniment.
“Preocuparea permanentã a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Muncã si a institutiilor subordonate este de a-si adapta, dezvolta si promova continuu serviciile oferite atât angajatorilor, cât si somerilor sau persoanelor aflate în cãutarea unui loc de muncã, în sensul facilitãrii accesului acestora pe piata fortei de muncã, servicii referitoare la mãsurile active de ocupare, respectiv orientare, consiliere, mediere”, declarã Nicolae Fara, director executiv AJOFM Hunedoara.
În judetul Hunedoara, actiunea se va desfãsura în reteaua teritorialã a agentiei, respectiv în locatiile din DEVA, BRAD, SIMERIA, ORÃSTIE, CÃLAN, HATEG, HUNEDOARA, PETROSANI, LUPENI, VULCAN, între orele 09.00 – 13.00.
În 14 decembrie 2017, declaratã Ziua Portilor Deschise, toti cei interesati pot vizita sediile institutiei noastre si pot afla informatii utile pentru activitatea si
dezvoltarea lor profesionalã.

Advertisements