Doi angajati ai Sectiei Nationale de Drumuri si Poduri care verificau starea Drumului National DN 7 Petrosani- Voineasa s-au accidentat tocmai din cauza conditiilor carosabilului. Accidentul a avut loc în zona Jiet, iar politistii care cerceteaza accidentul sustin ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile de trafic.
Cei doi angajati de la drumuri verificau starea carosabilului între Petrosani si Voineasa în conditiile în care în zona a nins foarte mult si drumul este intens circulat pe aceasta portiune de cei care doresc sa ajunga la pârtia de la Voineasa. In zona Jiet, într- o curba la dreapta, din cauza vitezei si a carosabilului, soferul nu a mai stapânit masina, a derapat, si a iesit în afara drumului. În urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si ranirea grava a colegului sau. Accidentul este cercetat si de inspectorii de munca deoarece cei doi erau în timpul programului.
Politia recomanda soferilor, pentru a evita accidentele, sa circule cu prudenta în conditiile în care drumul este umed, ori acoperit cu polei, gheata, ori zapada