Un sofer este cãutat de politistii din Lupeni, pentru cã a lovit un autoturism si n-a declarat accidentul în termen de 24 de ore cum prevede legea. Individul a comis un gest incalificabil, ce pare o rãzbunare, dupã cum se vede într-o filmare surprinsã de camerele de supraveghere.
Incidentul a avut loc în Statiunea Straja din Lupeni, iar individul care a fugit de la locul accidentului conducea un autoturism de teren. Totul s-a întâmplat noaptea, dupã ce ar fi chefuit în clubul din statiune, iar pe o filmare surprinsã de camerele de supraveghere din statiune se vede cum loveste o masinã parcatã pe marginea drumului si fuge. Dupã câteva minute se întoarce cu bolidul de teren si izbeste încã o datã aceeasi masinã, apoi dispare. Soferul este cãutat acum de politisti, dar pentru cã n-au fost victime riscã doar o amendã, retinerea permisului si sã rãmânã fãrã asigurare.
”Se fac verificãri în privinta identificãrii conducãtorului auto. Fiind vorba de o faptã fãrã victime, o contraventie la regimul circulatiei pe drumurile publice este pasibil de a fi sanctionat contraventional”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Proprietarul autoturismului luat la tintã de soferul fugar spune cã nu a avut nici o disputã cu nimeni si n-ar fi avut cineva motiv de a se rãzbuna pe el. Potrivit unor surse, individul ar fi bãut în club, a avut un schimb de replici cu o persoanã în local, iar la plecare si-a descãrcat nervii pe masina turistului nevinovat fiind convins cã e autoturismul rivalului cu care s-a certat. Pe de altã parte, cei care pot da relatii cu privire la proprietarul autoturismului de teren, pot lua legãtura cu politistii din Lupeni.
Maximilian Gânju