Cãutat de politisti

Un sofer este cãutat de politistii din Lupeni, pentru cã a lovit un autoturism si n-a declarat accidentul în termen de 24 de ore cum prevede legea. Individul a comis un gest incalificabil, ce pare o rãzbunare, dupã cum se vede într-o filmare surprinsã de camerele de supraveghere.
Incidentul a avut loc în Statiunea Straja din Lupeni, iar individul care a fugit de la locul accidentului conducea un autoturism de teren. Totul s-a întâmplat noaptea, dupã ce ar fi chefuit în clubul din statiune, iar pe o filmare surprinsã de camerele de supraveghere din statiune se vede cum loveste o masinã parcatã pe marginea drumului si fuge. Dupã câteva minute se întoarce cu bolidul de teren si izbeste încã o datã aceeasi masinã, apoi dispare. Soferul este cãutat acum de politisti, dar pentru cã n-au fost victime riscã doar o amendã, retinerea permisului si sã rãmânã fãrã asigurare.
”Se fac verificãri în privinta identificãrii conducãtorului auto. Fiind vorba de o faptã fãrã victime, o contraventie la regimul circulatiei pe drumurile publice este pasibil de a fi sanctionat contraventional”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Proprietarul autoturismului luat la tintã de soferul fugar spune cã nu a avut nici o disputã cu nimeni si n-ar fi avut cineva motiv de a se rãzbuna pe el. Potrivit unor surse, individul ar fi bãut în club, a avut un schimb de replici cu o persoanã în local, iar la plecare si-a descãrcat nervii pe masina turistului nevinovat fiind convins cã e autoturismul rivalului cu care s-a certat. Pe de altã parte, cei care pot da relatii cu privire la proprietarul autoturismului de teren, pot lua legãtura cu politistii din Lupeni.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *