Încep negocierile pentru stabilirea salariilor

Zilele acestea vor începe negocierile pentru stabilirea salariilor angajatilor Complexului Energetic Hunedoara.  Sindicalul Muntele, reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara, a înaintat, în urmã cu douã  sãptãmâni, o adresã conducerii prin care solicitã demararea negocierilor, dupã ce Guvernul a aprobat prin Ordonantã de Urgentã trecerea contributiilor de la angajator la angajat. Sindicalistii sustin cã nu vor permite ca salariatilor Complexului Energetic Hunedoara sã le fie scãzute salariile.
“Trebuie sã începem negocierile ori sãptãmâna asta sau cel târziu luni. Trebuie sã rezolvãm problema. Sunt companii de stat unde problema s-a rezolvat. Ministrul s-a tinut de cuvânt si au apãrut în legea bugetului aceste modificãri. Se fac calcule”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.
În scurt timp, la nivelul tuturor companiilor trebuie sã înceapã negocierile. Trecerea contributiilor de la angajator la angajat ar putea însemna pierderi la veniturile nete ale salariatilor. La CEH, reprezentantii Sindicatului Muntele solicitã conducerii demararea negocierilor pe noile grile de salarizare, asfel încât angajatii sã nu piardã la venitul net.
Monika BACIU

12 comentarii la „Încep negocierile pentru stabilirea salariilor

 • 6 decembrie 2017 la 19:55
  Permalink

  Domnule Darius Campean insistati la guvern sa apara investitiile promise la EM Livezeni si EM Vulcan pentru a deveni rentabila HUILA din valea jiului .

  Răspunde
  • 6 decembrie 2017 la 22:56
   Permalink

   Bil , marian , ………………… este acelas betiv puturos care curata subsolurile blocurilor pentru 5 lei de apartament si vrea spor de rusine dar si spor de toxicitate , atat vrea el , il cunosti de la distanta miroase ingrozitor , el este vecinul meu

   Răspunde
 • 7 decembrie 2017 la 08:49
  Permalink

  sa se faca investitii la minele din valea jiului sa se aduca tampele sa-i dam m….. cu ele la mineru vaii jiului????

  Răspunde
  • 7 decembrie 2017 la 11:47
   Permalink

   Bil , lulu , fem , ……………………………. este acelas betiv care curata subsolurile blocurilor pentru 5 lei de apartament si vrea spor de rusine si spor de toxicitate il recunosti de la distanta , miroase ingrozitor

   Răspunde
 • 7 decembrie 2017 la 12:32
  Permalink

  vecinule cred ca o iei pe urma celui intitulat minerii vaii jiului ,el ii da cu investitia tu ii dai cu wc-urile

  Răspunde
 • 7 decembrie 2017 la 14:14
  Permalink

  minerii vaii jiului=vecinul=,,,,,=un nimeni, un comentator tot timpul pe linga subiect, chiar nu se poate bana ip acestui individ ? de catre redactie?

  Răspunde
 • 7 decembrie 2017 la 16:19
  Permalink

  Bil , lulu , fem , curios , ion , ………… este acelas betiv care scrie comentarii in presa vaii jiului criticand mineritul vaii jiului , turismul , drumuri (ex. drumul spre Herculane , …..) , totul , el uraste valea jiului

  Răspunde
  • 7 decembrie 2017 la 18:02
   Permalink

   il stim pe prost , el nu a facut nimic in viata doar citeste presa si nimic altceva , miroase oribil de la el si in casa lui , ……………………………

   Răspunde
 • 11 decembrie 2017 la 17:25
  Permalink

  Acuma le m?re?te dup? ce am plecat noi anu trecut b?guler pula cap creparear turbina în doua închidavas odat? sa va închid?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.