Fundatia Noi Orizonturi Lupeni, prin intermediul clubului de initiativã comunitarã pentru tineri IMPACT iBike, vã invitã sã luati parte la târgul de Crãciun numit ”iChristmas! Ai Talcioc!”, ce va avea loc la Galeria de artã ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni, în data de 9 decembrie 2017, în intervalul orar 12.00 – 14.00.
Acest târg reuneste membri ai mai multor cluburi de voluntariat IMPACT din Valea Jiului si presupune o expozitie de produse handmade realizate de mâinile dibace ale tinerilor din cluburile expozante si dedicate sãrbãtorilor de iarnã. Cu mic cu mare, IMPACTii s-au pregãtit: si-au prins urechile si nasul… uneori le-au si lipit, dar rezultatele muncii lor sunt extraordinare si originale.
Crãciun se apropie cu pasi iuti si vã poate prinde nepregãtiti asa cã, dacã nu stiti ce cadouri sã oferiti cu ocazia acestor Sãrbãtori de iarnã, vã invitãm sã ne vizitati. Prin prezenta la târg veti putea achizitiona produse originale confectionate manual si veti putea face donatii în schimb, pentru cauzele nobile sustinute prin Programul IMPACT.
Fii spiridusul lui Mos Crãciun si ajutã-ne sã construim o lume mai bunã!