A fost un cosmar acest tur de campionat pentru echipele din Valea Jiului, care cu exceptia Petrilei (campioana la zi), au avut o evolutie sub orice asteptãri.
Univ. Petrosani este surclasata cu 5-1 la Bãita, unicul gol studentesc fiind marcat de Horobet în min. 54, la 0-4…
Nici C.S.M Vulcan nu a avut parte de milã la ea acasã, 1-4 cu Retezatul Hateg, chiar dacã a deschis scorul prin Suteu în min. 12, oaspetii au revenit punctând prin Tãmasãloni, Ov. Popescu, Dragoescu si I. Gavriluti.
Lupenenii au revenit la Cãlan de la 0-1, reusind în final un 1-1 bun pentru  moralul echipei.
În schimb la Lonea, s-a înregistrat un record pe care nu l-am întâlnit în statisticile ultimilor 50 de ani: Inter Petrila – Min. Uricani 20-0!!!
Declaratia zilei
„ACCIDENT GENETIC”
„Ce a fost la Lonea? Pur si simplu un accident genetic! Ne-am fãcut de ras, cred cã istoria judetului Hunedoara nu mai cunoaste un stfel de scor. Atâta putem la ora actualã, ãstia suntem, râsul Vãii Jiului” – Traian Câmpean, antrenor Minerul Uricani.
Jiul Petrosani – Aurul Brad 0-4 (0-1)
Final trist…
Cu 50 de spectatori zgribuliti în tribunã, tânãra echipã a jiului a încercat sã scoatã ceva dintr-un meci care a început bine  (ce ocazie imensã a avut Stamate, în min. 2 când l-a luat la tinta pe portarul Ilea!), dar care s-a sfârsit prost…
Dupã primul sfert de orã, oaspetii se cantoneazã în jumãtatea de teren a Jiului, Miclean (min. 26) remarcându-l pe Bg. Stefanoaicã, dupã ce Grigoras (min. 26) scoate de pe linia portii sutul aceluiasi Miclean! Dupã ce Bradul deschide scorul, Miclean (min. 31) trimite în barã, Leahã (min. 43) trage si el. Stefanoaica scoate cu piciorul!
Dupã pauzã (min. 47), Bg. Stefanoaica îl faulteazã în careu pe Miclean, executã penalty-ul Tapas, în barã!
Dupã 0-2, Miclean (min. 76) rateazã de la 6 m, Jiul e la pãmânt, mai primeste douã goluri (cel de-al treilea dintr-un penalty discutabil) si în final, un trist 0-4 la final de sezon de toamnã…
Golgeterul Ligii a IV-a Hunedoara a marcat opt goluri, Iosif Kalai ajungând acum la cota 24.
Jiul Petrosani  –  Aurul Brad 0 – 4( 0 – 1)
CSM Jiul Petrosani:  Stefãnoaica Dragos –  Muraru Alexandru( Pîrciu Sergiu min. 59), Turdean Codrut,  Grigoras Gheorghe,  Serban Andrei,  Sandu Remus (Petrici Rãzvan min. 32),  Pop Cãtãlin ( Irimia Bogdan min. 71),  Lucaci Rãzvan,  Cora Ionut,  Nicu Alexandru (Rujoi Gabriel min. 56),  Stamate Iulian.
CSA Aurul Brad (Antrenor: Gomoi Alin):  Ilea Marius –  Cristea Lucian (Lupea Claudiu min. 35),  Filipas Radu,  Leaha Mihai(cap),  Deak Alexandru,  Tãlpas Mihai,  Miclean Viorel,  Polvrea Emil (Nistor Denis min. 84),  Lup Alexandru,  Lazãr Claudiu,  Sorca Alin.
Goluri: Leaha Mihai min. 27,  Polvrea Emil min. 57, Miclean Viorel min. 85, Lupea Claudiu min. 89.
Arbitru: Fodor Andrei (Deva)

GENU TUTU